Welke cryptocurrency gaat stijgen?

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
Welke cryptocurrency gaat stijgen vrouw

Welke cryptocurrency gaat stijgen? Dit is een van de meest gestelde vragen in de crypto community en laten we eerlijk zijn, wie heeft hier nou het antwoord op? Ga je af op de goede raad van een kennis die zegt een nieuwe crypto diamant te hebben gevonden? Kun jij leunen op je eigen kennis en kunde, of ga je een crypto cursus volgen? Allemaal vragen waarmee je aan de slag moet gaan om erachter te komen welke cryptocurrency gaat stijgen. In dit artikel lees je niet welke cryptocurrency gaat stijgen, maar je leest wel hoe je zelf een cryptomunt kunt vinden die misschien wel ongekend hard gaat stijgen.

Feit is dat 2021 tot nu een heel interessant jaar is voor crypto. Dit jaar zijn er ongekend veel crypto miljonairs bij gekomen en het einde lijkt nog lang niet in zicht. Van cryptomunten die vernieuwende use cases hebben aangetoond, tot een Dogecoin die door het dak knalde. Hoe is het toch mogelijk dat bepaalde munten zo extreem stijgen terwijl andere cryptomunten door het ijs zakken?

Deze cryptocurrency ging héél even hard erg stijgen

Op 12 september tweette Tesla man Elon Musk een foto van zijn nieuwe Shiba Inu puppy genaamd Floki. Het gevolg hiervan; verschillende cryptomunten die de tekst “Shiba” en “Floki” bevatte knalden door het dak. Het Shiba Floki token had een rally van ruim 24 uur die een stijging van 11000% meemaakte. Je zou toch maar net een paar centen in dit token hebben geïnvesteerd.

Het opsporen van een potentieel goede cryptomunt is niet makkelijk en gaat gepaard met meerdere factoren waar je soms de vinger niet op kunt leggen. In het geval van Shiba Floki was de stijging van korte duur en hebben investeerders snel moeten handelen.

What goes up must come down en zo geschiedde dus ook op 14 september. Shiba Floki daalde met ruim 60%. Extreme pieken en extreme dalen, dat is de wereld van cryptocurrency.

Shiba Floki op 12 september
Welke cryptocurrency gaat stijgen shiba floki
Shiba Floki op 9 september

Domineert Bitcoin de markt?

Het is overduidelijk dat Bitcoin nog steeds leading is in de crypto markt en dat de markt reageert op de bewegingen van Bitcoin. Daalt Bitcoin, dan dalen de andere cryptomunten ook. Stijgt Bitcoin, dan neemt het de rest van de markt mee in zijn stijging. Dit is uiteraard niet altijd het geval, maar negen van de tien keer wel. Met dit gegeven in het achterhoofd kun je misschien iets anders kijken naar het moment dat je een bepaalde cryptomunt wil kopen.

Altcoin season of niet?

Een instrument om te kijken of het verstandig is om cryptomunten te kopen vind je op blockchain.net. Op deze site kun je heel goed zien of we in een altcoin season zitten of in een bitcoin season.

We zitten in een altcoin season wanneer 75% van de top 50 cryptomunten 90 dagen achter elkaar beter presteert dan Bitcoin. Dezelfde rekenformule wordt gehanteerd voor een altcoin month of een altcoin year.

Super handige site om te kijken waar we in het seizoen zitten.

Welke cryptocurrency gaat stijgen?

De vraag der vragen; welke cryptocurrency gaat stijgen? Zoals in het begin van dit artikel vermeld ga je hier niet op een briefje krijgen welke cryptomunt gaat stijgen. Het is een van de moeilijkste aspecten in de wereld van cryptocurrency. Of een cryptomunt gaat stijgen is van heel veel factoren afhankelijk. Wat je wel kunt doen en is zelf op onderzoek gaan. Het is handig om voor jezelf een stappenplan te maken en aan de hand hiervan te filteren welke cryptomunt jouw interesse heeft gewekt.

Een artikel over het doen van je eigen onderzoek naar cryptomunten vind je hier.

Tips nodig om erachter te komen welke cryptocurrency gaat stijgen?

Het doen van je eigen onderzoek kost veel tijd. Het is erg leuk om te doen, maar als je hulp wil hebben om meteen de juiste koers te varen is een beetje hulp misschien niet verkeerd. Een cursus die jou meteen een stap in de goede richting laat zetten is Crypto Parels.

Crypto parels is een samengesteld portfolio. Het laat jou 10 cryptomunten zien die volgens de experts nog vrij onbekend zijn en de potentie hebben om misschien wel x1000 te gaan! De crypto experts hebben in het verleden al meerdere munten ontdekt die skyhigh zijn gegaan en die mensen veel geld hebben opgeleverd.

Mijn persoonlijke mening is dat crypto parels echt een juweeltje is. Het scheelt je zoveel uitzoeken en onderzoek doen. Samen met de kennis en onderzoekservaring die je misschien al hebt maak je een paar gigantische sprongen vooruit in de wereld van crypto.

Via deze site krijg je ook nog eens een vette korting! In plaats van €200 betaal je nu maar €97 voor crypto parels. Als je weet hoeveel geld je gaat verdienen door deze parels aan te schaffen zou ik eerlijk gezegd niet langer twijfelen.

Conclusie

Het handelen in Bitcoin en andere cryptomunten neemt nog steeds in populariteit toe. Sommige mensen zijn al jaren bezig met crypto maar vinden het nog steeds moeilijk om te bepalen welke cryptomunten nou echt potentie hebben. Voor de beginnende crypto trader kan het behoorlijk lastig zijn om te begrijpen wat de wereld van cryptocurrency nou zo mooi maakt.

Het is een feit dat niemand kan voorspellen welke cryptomunt in de toekomst door het dak zal gaan. Het handelen in Bitcoin en andere cryptomunten kan behoorlijk lucratief zijn en ik ben er van overtuigd dat iedereen het kan leren. Als je maar open staat om te leren en iets uit te geven aan je eigen educatie en ontwikkeling.

Twijfel je nog om te beginnen met cryptocurrency omdat je het moeilijk vindt?

Heb je hulp nodig om de eerste stap te zetten?

Laat je dan in de onderstaande training begeleiden door een van de ervaren crypto handelaren!

Wacht niet langer en begin vandaag nog met crypto!

Klik op de knop hieronder om je in te schrijven voor een gratis training!

Klik hier als je direct naar de training wil gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *