Crypto mensen volgen; Top 13 belangrijke crypto mensen

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

Crypto mensen volgen die veel kennis en macht hebben op het gebied van cryptocurrency is belangrijk. Het geeft je een inzicht naar wat er speelt in cryptocurrency en het geeft aan wat belangrijk is in crypto. Door alle informatie die te vinden is over crypto is het soms lastig om relevante van onzinnige informatie te scheiden. Dit artikel is een vervolg op het artikel over de crypto koersverwachting van 2022. Hier gaat het rapport van Messari verder en vind je onder andere een top 10 van crypto mensen die interessant zijn om te volgen.

Het bedrijf achter het rapport; Messari

crypto mensen volgen; messari

Eerst een korte uitleg over wat Messari is en wat het doet. Messari is in 2018 opgericht door Dan McArdle en Ryan Selkis. Dan heeft een bachelor diploma in informatica en economie en heeft meerdere bedrijven opgericht. Hij is momenteel van twee bedrijven de CTO (Chief Technology Officer).

Ryan heeft een bachelordiploma in financiën. Ryan was bezig met een master opleiding, maar stopte hiermee vanwege zijn interesse in Bitcoin. Nadat Ryan even bij JPMorgan heeft gewerkt richtte hij zelf twee bedrijven op. Ryan heeft ook nog even als managing director bij Coindesk gewerkt.

Op het platform van Messari vind je alles wat met crypto te maken heeft. Van trackers tot het laatste nieuws. In tegenstelling tot de meeste crypto rapporten is het rapport van Messari informeel. Dit houdt in dat het meer tot de verbeelding spreekt en makkelijker te lezen is. Het rapport waar dit artikel over gaat is door Ryan zelf geschreven.

Crypto mensen die je wil volgen

De lijst die Messari, en dus Ryan, heeft opgesteld bestaat uit mensen die allemaal verbonden zijn met cryptocurrency. Doordat er een grote mate van diversiteit in deze lijst is, geeft het regelmatig volgen van deze mensen je een breed inzicht in crypto. Je moet natuurlijk niks en je zult je misschien afvragen waarom je sommige mensen van deze lijst zou moeten volgen. Ik kan alleen maar adviseren om het een kans te geven en af en toe te kijken wat deze mensen posten op hun social media.

crypto mensen volgen; social media

Conclusie

Zoals je ziet is de lijst best lang. Alle mensen op deze lijst zijn vooruitstrevend als het om crypto gaat en alleen dat al is een van de grootste redenen om deze mensen te volgen. Je zult zien dat ze allemaal op de een of andere manier met elkaar zijn verbonden. Bij de meeste namen heb ik hun twitter account gekoppeld, omdat je op deze manier heel snel kunt scannen waar ze mee bezig zijn en of jij deze informatie ook nuttig vindt.

Uiteindelijk maak je zelf de beslissing of je een van de bovenstaande namen gaat volgen. De een zal je meer aanspreken dan de ander. Via een van deze namen zul je op twitter misschien weer andere interessante mensen tegenkomen die je gaat volgen om je crypto kennis te vergroten. Op deze manier kun je een informatief netwerk opbouwen die je een berg aan informatie geeft. En dat helemaal voor niks.

Ben jij op zoek naar hulp op het gebied van cryptocurrency?

Wil je geholpen worden door professionele crypto handelaren?

Schrijf je dan nu in voor de GRATIS crypto cursus van dit moment!

Cryptocommunity

Start vandaag nog met de GRATIS crypto cursus!

Klik op de knop hieronder om je in te schrijven!

Klik hier als je direct naar de training wil gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *