De Cryptocommunity ontdekt PulseX >>> een cryptomunt met veel potentie!

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

De Cryptocommunity ontdekt PulseX. De Cryptocommunity is een van de nieuwste, jongste en misschien wel het meest veelbelovende alles-in-één platform voor crypto. Onlangs raakte ik bekend met Richard Heart en Pulsechain. Kort na het schrijven over Pulsechain ontving ik een email van de Cryptocommunity, van Abe in dit geval. Abe vertelde me dat de Cryptocommunity een nieuwe en veelbelovende cryptomunt heeft ontdekt, namelijk PulseX. Zoals je misschien al vermoed is PulseX een onderdeel van Pulsechain. Ik ben heel enthousiast over Pulsechain en het feit dat de mannen van de Cryptocommunity ook bekend zijn met dit project maakt me alleen nog maar positiever over zowel Pulsechain als PulseX. In dit artikel lees je over PulseX en laat de Cryptocommunity je zien hoe je in dit project kunt investeren.

Wat is de Cryptocommunity?

Cryptocommunity ontdekt PulseX; logo cryptocommunity

Eerst een korte toelichting over de mannen achter de Cryptocommunity. Max Kruisbrink, Abe Dijkstra en Maarten Oostland zijn de knappe koppen achter de Cryptocommunity. De Cryptocommunity biedt cursussen, forums, handleidingen en portfolio trackers grotendeels gratis aan. Op een mooie en overzichtelijke website is er voor iedere crypto liefhebber iets te vinden.

Ben je op zoek naar nuttige informatie over cryptocurrency en wil je opgenomen worden in de nieuwste crypto familie van Nederland? Ben je vooral op zoek naar informatie die in begrijpbare taal is geschreven en je op een normale manier meeneemt down the rabbit hole? Dan ben je bij de cryptocommunity aan het juiste adres.

Wat is het doel van de Cryptocommunity?

Cryptocommunity ontdekt PulseX; logo cryptocommunity

De naam van de website zegt het eigenlijk al een beetje. De Cryptocommunity biedt een veilig, betaalbaar en sociaal platform om te leren hoe je kunt investeren in cryptocurrency.

Het verhaal van de mannen achter de Cryptocommunity, de manier van communiceren en de hoeveelheid aan informatie die ze bieden maakt voor mij het doel van de Cryptocommunity duidelijk:

Samen met jou zorgt de Cryptocommunity ervoor dat je je kennis over crypto vergroot. Hierdoor word je op een makkelijke en eenvoudige manier een crypto handelaar die weet wat hij doet.

Je leert onderzoek te doen naar cryptomunten waardoor jij misschien wel de volgende in de Cryptocommunity wordt die een project als PulseX ontdekt.

Wat is Pulsechain?

Pulsechain is een fork van Ethereum. Dit houdt in dat het een kopie van de Ethereum blockchain wordt. In grote lijnen dan. Het is namelijk zo dat Ethereum een enorm groot project is en heel veel mogelijkheden brengt in de wereld van cryptocurrency. Maar niets is perfect. Alles kan verbeterd worden en zo ook Ethereum.

Cryptocommunity ontdekt PulseX; logo ethereum

De blockchain van Ethereum wordt voller en voller, omdat er steeds meer projecten op draaien. Hierdoor wordt de blockchain trager. Het gevolg hiervan is dat transacties langer duren. Zoals je misschien ook al hebt gehoord of gelezen zijn de transactiekosten op de blockchain van Ethereum aan de hoge kant.

Hier is Richard Heart mee aan de slag gegaan. Richard is de oprichter van Pulsechain en zag mogelijkheden om hiermee een verbeterd Ethereum te creëeren. Omdat het wiel niet opnieuw hoeft te worden uitgevonden kun je beter iets bestaands aanpassen. Dit gebeurd dus ook met Pulsechain. Pulsechain wordt een verbeterde kopie van Ethereum, oftewel Pulsechain is een fork van Ethereum.

Waarom is Pulsechain een verbeterde versie van Ethereum en waarom zou je meer willen weten over Pulsechain? In dit artikel krijg je antwoord op deze vragen en lees je ook over de GROOTSTE AIRDROP OOIT IN CRYPTO!

Wat is een DEX?

Cryptocommunity ontdekt PulseX; DEX

PulseX is de DEX (Decentralized Exchange) van Pulsechain. Om PulseX nader toe te lichten eerst een korte uitleg over een DEX. Er zijn verschillende manieren om aan cryptomunten te komen en een van deze manieren is bij een DEX. Een voorbeeld van een DEX is Uniswap. Uniswap is de Decentralized Exchange op de blockchain van Ethereum.

Bij een DEX kun je jouw cryptomunten omruilen voor andere cryptomunten. Hiervoor hoef je dus niet naar een exchange te gaan. Je verbindt heel eenvoudig jouw wallet met de interface van de DEX. Hierdoor ziet de DEX welke cryptomunten je in je wallet hebt staan. Je vult in welke munten je wilt “swappen” en klaar is kees. Het mooie hiervan is dus dat er geen enkele centrale partij aan te pas komt.

Een uitgebreid artikel over Decentralized Finance (DeFi), waar een DEX een onderdeel van is, vind je hier.

PulseX

PulseX is dus de handelsinterface van Pulsechain. Wat PulseX op Pulsechain is, is wat Uniswap op Ethereum is. Dit is een vergelijking die de mannen van Cryptocommunity maken. Ik ben het met ze eens, want makkelijker kan het eigenlijk niet worden uitgelegd.

Pulsechain wordt ergens in het eerste kwartaal van 2022 gelanceerd. Misschien tegelijkertijd of kort daarna zal PulseX ook live gaan. Klinkt op dit moment als toekomstmuziek en dat is ook meteen het goeie nieuws. Je bent er vroeg bij! Maar goed dat ze bij de Cryptocommunity niet hebben liggen slapen, anders hadden ze PulseX nooit ontdekt.

Een ander en zeer geslaagd project van Richard Heart is HEX. Momenteel staat HEX op plek 201 op Coinmarketcap, maar het zal me niks verbazen als HEX een top 20 cryptomunt wordt. Hieronder een impressie van de prijsontwikkeling van HEX.

Cryptocommunity ontdekt PulseX; screenshot HEX

Investeren in PulseX

Om te investeren in PulseX moet je meedoen aan een “scarifice phase”. Dit is vergelijkbaar met een investeringsronde. De sacrifice phase loopt van 30-12-2021 tot en met 25-02-2022. Je doneert dus eerst geld aan het project en op het moment dat het project wordt gelanceerd krijg je jouw geïnvesteerde tokens weer terug.

Deze manier van investeren in crypto is nieuw voor mij. Tot voor kort had ik nog nooit gehoord van een sacrifice phase en ik wist niet zo goed hoe ik dit moest plaatsen. Na het kijken van de video’s op de site van de Cryptocommunity werd me duidelijk hoe het in elkaar steekt. In de video staat stap voor stap uitgelegd wat deze fase inhoudt en hoe je kunt investeren in PulseX.

Ik heb zelf €1000 in PulseX geïnvesteerd. Hoe deze investering zich gaat ontwikkelen is natuurlijk de grote vraag, maar ik laat deze investering lekker staan. Kijk maar eens waar Uniswap is begonnen en wat de waarde nu is. Ik ga jullie in ieder geval op de hoogte houden van mijn investering in PulseX.

Op deze site kun je zien hoeveel geld er inmiddels is gedoneerd tijdens de sacrifice phase.

De Cryptocommunity en PulseX

De Cryptocommunity volgt PulseX op de voet. Eerdere projecten van Richard Heart werden ook al ontdekt de door de mannen van de Cryptocommunity. Onlangs hebben Max en Abe met Richard gesproken tijdens een bijeenkomst in Amsterdam en waren laaiend enthousiast over de visie van Richard.

Op de site van de Cryptocommunity krijg je meerdere video’s en informatie over PulseX. Wat het project inhoudt en hoe je mee kunt doen aan de investeringsronde wordt allemaal duidelijk uitgelegd. Naast dat krijg je de mogelijkheid om jouw kennis op het gebied van crypto te testen. Je krijgt zelfs een GRATIS crypto cursus aangeboden en ze nemen je op in hun eigen Cryptocommunity!

PulseX update; Crypto community

Schrijf je in en kijk hoe je meedoet aan de sacrifice van PulseX!

Klik op de knop hieronder om je in te schrijven!

Klik hier om je in te schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *